- Lussekatter.
Peter köpte dom här förpackningarna i sommras o ville att jag skulle baka..
Men där sa jag stopp!
Hittade paketen i skafferiet i dag, och tog tag i saken..
Det är lite B:igt att baka såhär. Men fina blev dom iaf..
Dock så smakade dom inte så gott..
Så det blir att baka vanliga lussekatter någon annan helg.
Någon som har något förslag på vad jag kan baka?!
Hörs!
Men där sa jag stopp!
Hittade paketen i skafferiet i dag, och tog tag i saken..
Det är lite B:igt att baka såhär. Men fina blev dom iaf..
Dock så smakade dom inte så gott..
Så det blir att baka vanliga lussekatter någon annan helg.
Någon som har något förslag på vad jag kan baka?!
Hörs!
- Världens busigaste filur..
- Kycklingwook.
♦ 4 st port äggnudlar
♦ 3 st kycklingfileér
♦ 500 g wookgrönsaker
♦ 1 msk olivolja
♦ 0,5 dl sweet chilisås
♦ 1 msk soja
♦ 2 msk tomatpuré
♦ 1 msk salt o peppar
♦ 1 dl vatten
Tillaga nudlarna enligt anvisningarna.
Skär kycklingen i små bitar, stek i olja.
Salta och peppra.
Stek grönsakerna i wook el. stekpanna.
Häll i kycklingen och de övriga ingred.
UTOM nudlarna. Låt koka några min.
Rör i nudlarna och låt de bli varma.
OBS! Om man inte tycker om så mkt
tomat smak så kan man hoppa över
tomatpurén.
♦ 3 st kycklingfileér
♦ 500 g wookgrönsaker
♦ 1 msk olivolja
♦ 0,5 dl sweet chilisås
♦ 1 msk soja
♦ 2 msk tomatpuré
♦ 1 msk salt o peppar
♦ 1 dl vatten
Tillaga nudlarna enligt anvisningarna.
Skär kycklingen i små bitar, stek i olja.
Salta och peppra.
Stek grönsakerna i wook el. stekpanna.
Häll i kycklingen och de övriga ingred.
UTOM nudlarna. Låt koka några min.
Rör i nudlarna och låt de bli varma.
OBS! Om man inte tycker om så mkt
tomat smak så kan man hoppa över
tomatpurén.