- Malins bröd.

Malins Kavring.

♦ 1 kg rågsikt
♦ 4 dl ljus sirap
♦ 1 L fil
♦ 2 msk anis
♦ 2 msk fänkål
♦ 1-1½ msk bikarbonat

Blanda allt i en bunke.
Degen ska vara som en gröt i konsistensen.

Grädda längtst ner i ugnen, i 100 grader i 45 min
Grädda ytterligare 45 min i 150 grader längst ner i ugnen.

Så otroligt gott bröd. Och enkelt att göra!! Mmm..




Kommentarer
Postat av: sandra

Det måste jag testa! :)

2010-12-15 @ 21:53:43
URL: http://firstsight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0