- Orvars philadelphia
Ingredienser.
♦ 4 st ägg
♦ 4 dl socker
♦ 150 gram smält margarin
♦ 6 dl riven morot
♦ 2 tsk bakpulver
♦ 2 tsk vaniljsocker
♦ 2 tsk bikarbonat
♦ 4 dl vetemjöl
Glasyr
♦ 150 gram philadelpihaost
♦ 60 gram smält smör
♦ 2,5 dl florsocker
♦ 1 dl cocos.
1. Vispa ägg och socker poröst.
2. Blanda ner övriga ingredienser.
3. Grädda kakan i en smord+bröad långpanna, 30 x 40 cm i 175 grader, 20 min.
4. Blanda glasyren och bred på när kakan har svalnat. Strö över cocos.
Glömde bort att ta bilder själv, så jag lånade bilden där jag tog receptet.
Hämtar nästan alla mina recept från kokaihop.se
♦ 4 st ägg
♦ 4 dl socker
♦ 150 gram smält margarin
♦ 6 dl riven morot
♦ 2 tsk bakpulver
♦ 2 tsk vaniljsocker
♦ 2 tsk bikarbonat
♦ 4 dl vetemjöl
Glasyr
♦ 150 gram philadelpihaost
♦ 60 gram smält smör
♦ 2,5 dl florsocker
♦ 1 dl cocos.
1. Vispa ägg och socker poröst.
2. Blanda ner övriga ingredienser.
3. Grädda kakan i en smord+bröad långpanna, 30 x 40 cm i 175 grader, 20 min.
4. Blanda glasyren och bred på när kakan har svalnat. Strö över cocos.
Glömde bort att ta bilder själv, så jag lånade bilden där jag tog receptet.
Hämtar nästan alla mina recept från kokaihop.se
Kommentarer
Trackback