- Pastasås med ädelost.
Det här behöver du:
♦ Karré (jag använde det som blev över av steken)
♦ Creme fraiche.
♦ Grädde.
♦ 2 st kött buljong.
♦ Lök.
♦ Peppar.
♦ Ädelost.
♦ Redning.
Gör så här:
Hacka löken, och fräs den.
Skär karrén i små bitar, lägg karrén och löken i en kastrull.
Tillsätt Creme fraiche och grädde. Värm upp detta så att det
blir som en sås. Skiva ädelosten och tillsätt den i kastrullen.
Låt osten smälta, tillsätt sedan köttbuljongen.
Smaka av med peppar, ev även salt.
Om såsen är för lös, tillsätt redning.
Serveras med pasta.
♦ Karré (jag använde det som blev över av steken)
♦ Creme fraiche.
♦ Grädde.
♦ 2 st kött buljong.
♦ Lök.
♦ Peppar.
♦ Ädelost.
♦ Redning.
Gör så här:
Hacka löken, och fräs den.
Skär karrén i små bitar, lägg karrén och löken i en kastrull.
Tillsätt Creme fraiche och grädde. Värm upp detta så att det
blir som en sås. Skiva ädelosten och tillsätt den i kastrullen.
Låt osten smälta, tillsätt sedan köttbuljongen.
Smaka av med peppar, ev även salt.
Om såsen är för lös, tillsätt redning.
Serveras med pasta.
Kommentarer
Trackback