- Banankaka med choklad.
Banankaka med choklad.
♦ 3 ägg
♦ 4,5 dl socker
♦ 225 gram margarin
♦ 2,25 dl mjölk
♦ 6 dl vetemjöl
♦ 1,5 msk bakpulver
♦ 1 msk vaniljsocker
♦ 2 st bananer
♦ 100 gram choklad
Garnering
♦ Florsocker.
Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt.
Blande de torra ingredienserna i en separat bunke.
Vänd sedan ner de torra ingred. i äggsmeten.
Mosa bananerna väl och blanda ner i smeten.
Krossa chokladen till små bitar (eller hyvla med en osthyvel).
Häll smeten i en smord långpanna.
Grädda i ca 20 min i 200 grader.
Skär upp kakan i lagom stora bitar.
Garnera med florsocker..
Oh, så gott! :)
Denna kaka ska jag bjuda mina kollegor på imorgon!
Kommentarer
Trackback